Pulberea de cacao raw este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care îmbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi omega 6. Informatii nutritionale/100g: Energie 413kcal/1738kj, Grasimi 11.4g, din care grasimi saturate 7.2g, Glucide 49g, din care zahar 1g, Proteine 26.3g, Fibre 4.7g, Sare 0g Mod de folosire: din pudra de cacao se pot obtine bauturi reci sau calde delicioase pe baza de lapte sau frisca. Este prezenta in multe preparate de patiserie si cofetarie precum torturi, inghetata, briose, checuri, eclere, lava cake, ciocolata de casa sau fursecuri. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Ingrediente: 100% pulbere din boabe de cacao* *= ingredient provenit din agricultura ecologica Tara de origine: Republica Dominicana Prezentare: 250 g