Copii 3-6 ani: 1 comprimat masticabil de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Copii 7-14 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: 2 comprimate masticabile de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata curei: 3 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Un comprimat conţine 38,25 mg vitamina C, asigurând 47,8% din valoarea nutriţională de referinţă. Atenționări: Nu se recomandă în caz de boli autoimune, înainte şi după transplantul de organe, în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului şi în caz de diabet. Sarcină și alăptare: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, timp de 2 săptămâni pe lună. Eefecte secundare și interacțiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare. Nu se administrează acest produs timp de o lună după vaccinare. Asocieri recomandate: Pentru creşterea imunităţii la copiii cu vârsta între 3 şi 6 ani, recomandăm următoarea cură: o lună cu siropul Imunitate F147, apoi încă o lună cu comprimate cu Echinacea şi propolis F170 sau cu Vitamina C naturală F164. Pentru creşterea imunităţii la copiii cu vârsta peste 6 ani, recomandăm o cură de 3 luni: în prima lună capsule Imunitate respirator şi digestiv F160, în a doua lună comprimate Vitamina C naturală F164 sau Vitamina C 200 cu măceşe şi cătină F152. Sfaturi practice de dietă și stil de viață: Pentru a avea o imunitate optimă, recomandăm un regim alimentar bogat în vitamine (B6, B12, C, E, beta-caroten) şi minerale (fier, zinc) care stimulează mecanismele de apărare ale organismului. Acestea se regăsesc în fructele proaspete (citrice, cătină, mere, fructe de pădure, kiwi, căpşuni, caise), în legumele de culoare roşie, portocalie, galbenă şi verde (morcovi, tomate, ardei, dovleac, broccoli, spanac, porumb, ceapă roşie, usturoi, etc.) consumate crude sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), cereale integrale, ciuperci, seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece, iaurt şi chefir (conţin lactobacili care ajută refacerea florei intestinale şi a imunităţii), produse apicole (polen, propolis, păstură, lăptişor de matcă).
Informatii conformitate produs