Proprietati: - poate contribui la susținerea sistemului cardiovascular; - poate contribui la sănătatea vasculară, susține microcirculația și permeabilitatea capilară; - poatecontribui la menținerea unor nivele fiziologice de colesterol în sânge; - în cadrul unei diete echilibrate poate contribui la controlul metabolismului lipidic (colesterol și trigliceride); - poate avea efect antioxidant, poate proteja față de radicalii liberi. Mod de utilizare: Maceratul obținut se bea în cursul unei zile. Cura durează 3-4 săptămâni. Se poate face de 3-4 ori pe an. Preparare: Se prepară un macerat la rece din 2 lingurițe de plantă la 500 ml apă. Se lasă la extras 10 ore, apoi se strecoară. Ingrediente: Rămurelele cu frunze ale speciei Viscum album L., fam. Loranthaceae conțin compuși triterpenici, aminoacizi, amine, vitaminele C și E, polipeptide, glicozizi, acid viscic, săruri minerale, mucilagii. Precautii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicații. Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. A se păstra la loc uscat și la temperatura mediului ambient Prezentare: 50 g