Proprietăți: Calmotușin ceai este recomandat pentru menținerea sănătății aparatului respirator, decongestionează tractul respirator și normalizează secrețiile bronșice. Utilizarea în rețeta a ingredientelor precum: mugurii de pin, ciubuțica-cucului, anason-stelat, permite utilizarea ceaiului pe întreaga durată a sezonului rece, atât în prevenirea cât și în tratarea afecțiunilor sistemului respirator. Contribuie la: - menținerea sănătății aparatului respirator, - normalizarea secrețiilor bronșice, - decongestionarea tractului respirator, - îmbunătairea capacității respiratorii. Ingrediente: pin (Pinus sylvestris) - muguri (15%); cimbrișor (Thymus serpyllum) - părti aeriene (15%); anason-stelat (Illicium verum) - fructe (15%); ciuboțica-cucului (Primula officinalis) - părți aeriene (10%); isop (Hyssopus officinalis) - părti aeriene (10%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - rădăcini (10%); lichen-de-piatră (Cetrăria islandică) - tal (10%); sânziene-galbene (Galium verum) - părți aeriene (5%); crețișoara (Alchemilla vulgaris) - părți aeriene (5%); obligeană (Acorus calamus) – rădăcini (5%). Mod de administrare: Intern: Pulberea cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță rasă de 3 ori pe zi. Pulberea se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă. Maceratul la rece – se prepară dintr-o linguriță cu pulbere (obținută prin măcinarea plantelor cu o râșniță electrică) adăugată la 250 ml de apă rece, se menține timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi. Infuzia – se prepară din 2 lingurițe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menține la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi. Contrandicații: Sarcină, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului. Prezentare: 50 g