Amidon alimentar din Porumb 250g

Sanovita
-22%
9,00 Lei 7,00 Lei
Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului, el fiind componentul principal al fainurilor, al painii, al pastelor fainoase si al altor preparatelor alimentare. Produsul nu provine din culturi modificate genetic. Amidonul constituie una dintre cele mai importante resurse energetice ale corpului uman. Reprezinta, de fapt, un carbohidrat compus (format din doua polizaharide, amiloza si amilopectina) si il gasim in diferite parti ale plantelor, de la seminte si pana la fructe sau tuberculi. In organism, amidonul se transforma in glucoza crescand rapid nivelul de zahar din sange si constituind una dintre sursele principale de carbohidrati. Intre alimente, cele care ne furnizeaza cel mai mult amidon sunt : Cartofii Cerealele (grau, ovaz, orz, secara, orez, porumb) Cuscusul (care este, de fapt, tot o cereala) Pastele Quinoa Tapioca Legumele, cum ar fi mazarea, fasolea, lintea,dovleacul, dovlecelul. In ciuda parerii generale, amidonul nu este total contraindicat in diete, dimpotriva chiar: alimentele care il contin, consumate in cantitati rezonabile si preparate prin fierbere sau coacere, fara grasimi adaugate, mentin senzatia de satietate pe termen lung.
In stoc

Durata de livrare: 3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C1521 Ai nevoie de ajutor? 0790764683
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Beneficiile pe care le aduce amidonul organismului uman: Creste nivelul de energie Nu contine gluten, asadar poate fi consumat si de catre persoanele care au intoleranta la acest compus. Creste cantitatea de bacterii benefice din colon, ajutand la o maibuna digestie Ofera un aport de calciu, fier, vitamine din complexul B. Mentine starea de satietate pe o perioada indelungata. Cartoful reprezinta, la noi in tara, cea mai cunoscuta resursa naturala de amidon, in plus, el furnizeaza si potasiu, fibre si vitamine din complexul B. Daca il vom consuma copt si racit, vom profita pe deplin de beneficiile lui, in schimb, daca il prajim in ulei, nu facem decat sa ii adaugam grasimi si sa il transformam intr-o bomba calorica. Amidonul din porumb se obtine pe cale industriala, printr-un proces complex. In urma acestuia, boabele sunt sfaramate si procesate, cu ajutorul unor cantitati mari de apa, in asa fel incat elementele constituente sa fie separate
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.


Inregistreaza-te

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Sambata - Duminica: 09:00 - 13:00

0790764683 contact@naturina.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!